egy pillanat...

Ajándékozz élményt!

BÁRMELY ALKALOMRA KERESEL AJÁNDÉKOT, A KÖZÖS ÉLMÉNNYEL BIZTOS SIKERED LESZ!

​Vásárolj Szabadulós Pince ajándékutalványt, és lepd meg vele az ünnepeltet! Szülinapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra, évfordulóra, Valentin-napra egyaránt kiváló választás a szabadulós ajándékutalvány, hiszen

  • a megajándékozott maga választhat játékot és időpontot is
  • nem mindennapi, ötletes meglepetés
  • igazi élmény, amely emlékezetes marad számára
  • a vásárlást otthonról, kényelmesen intézheted, mi eljuttatjuk hozzád az utalványt és a fizetést is rendezheted elektronikusan
  • ha szerencséd van, téged is beválogat a csapatba, és te is kipróbálhatod a játékot vele! ;)

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne!

Szökés ajándékutalványunk ára: 2.800,- Ft/fő,  (tehát pl. 2 fő részére 5.600,- Ft). A cellában maximum 4 fő játszhat egyidejűleg. A játék ideje 60 perc.

Univerzális ajándékutalványunk ára: 12.900,- Ft, mely beváltható egy, maximum 6 fős csapat részére egyszeri alkalommal valamelyik alappályánk egyikére (Fűrész, Múmia, Harry Potter). A játékidő minden játék esetében 60 perc.

Játékos érzékenyítő programunk ára: 20.000,- Ft, mely beváltható a Vak szemtanú című krimi tematikájú, teljesen vakon játszott játékunkra, melyen maximum 6 fő vehet részt egyidejűleg. A program ideje 90 perc!

HOGYAN TUDOM AJÁNDÉKBA ADNI A SZABADULÓS JÁTÉKOT?

Személyes átvétel esetén:

Egyeztess egy időpontot a 0630/2292-777-es telefonszámon, amikor bejössz hozzánk a Győr, Szabadsajtó u. 24 alatt található Szabadulós Pincébe, és készpénz ellenében már meg is vásárolhatod az ajándékutalványt. A megajándékozott később maga választhatja ki, hogy melyik pályánkon és mikor szeretne játszani (a 3 hónapos érvényességi időn belül).

Ha nem tudsz személyesen bejönni:

Keress minket az info@szabadulospince.hu email címen, és írd meg a postacímet, ahová az ajándékutalványt küldhetjük, és hogy milyen utalványt, hány főre szeretnél. Fizetni ráérsz akkor, ha megkaptad az utalványt (a számlán szereplő fizetési határidőig), viszont az fontos, hogy a játék kezdetéig be kell érkeznie számlánkra a játék árának. (Tehát ha a fizetési határidő lejárta előtt szeretnék azt felhasználni, akkor a fizetési határidőt megelőzően kell beérkeznie az összegnek. Ellenkező esetben csak a helyszíni kiegyenlítést követően játszhat a megajándékozott.)

Az utalásos számlát emailben küldjük meg a bankszámla számmal együtt. Az utalás közleményében feltétlenül tüntesd fel az utalvány egyedi sorszámát a betűjellel együtt.

A Szökés, az Univerzális valamint a Vak szemtanú utalvány esetében ide tudsz utalni:

Hendinger Balázs EV ERSTE Bank: 11991119-93483513-00000000

Nemzetközi bankszámlaszámunk: (IBAN) HU40 1199 1119 9348 3513 0000 0000

Igényeld ajándékutalványunkat telefonon vagy e-mailen!

06 (30) 229 2777 | info@szabadulospince.hu