egy pillanat...

GY.I.K.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

Mivel nem vagyunk folyamatosan nyitva, ezért csak a foglalások idején vagyunk elérhetőek a pincében.

A foglalási rendszerünkben a következő naptól tudsz játékot választani, aznapra már nem lehetséges az online foglalás. Fontos, hogy foglaláskor nevedet, telefonszámodat, e-mail címedet mindenképpen add meg nekünk, hogy el tudjunk érni, ha valamilyen váratlan helyzet adódna. Természetesen adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Ehhez NAIH adatkezelési számmal is rendelkezünk. (NAIH-95721/2016.)

Ha utolsó pillanatban döntöttétek el, hogy játszanátok, akkor aznapra már csak telefonon tudtok bejelentkezni és játszani a 0630/2292-777 -es telefonszámon. Ez esetben elképzelhető, hogy már arra a napra nem tudtok játékot foglalni, így célszerű előre és online foglalni!

6 főnél többen mennénk. Lehetséges?

Igen, lehetséges, de mindenképpen több csapatban. A játéktereket maximum létszámra optimalizáltuk, így nem lenne annyira élvezetes, ha többen játszanátok. Van kifejezetten nagyobb létszámra készített játékunk is, mellyel kapcsolatban telefonon vagy e-mailben kereshettek bennünket.

Hogyan kezdődik a játék?

A lefoglalt időpont előtt 10-15 perccel megérkezik a csapat, akiknek a Játékmester elmondja a játékszabályokat és azt, hogy mire kell figyelni, milyen szabályokat kell betartani. Ezután aláírtok egy nyilatkozatot,
melyben elfogadjátok, hogy a Szabadulós-Pince programján saját felelősségre vesztek részt, majd kezdődhet a játék és már benn is vagytok a rejtélyes szobák egyikében, ahol számos feladatot, ügyességi és logikai feladványt kell megoldanotok. 

Milyen korosztálynak ajánlott a játék?

Várunk mindenkit 10 évestől 99 éves korig, viszont 12 éves kor alatt csak szülői kísérettel tudjuk beengedni a gyerekeket.

Nálatok van ijesztgetés vagy előfordul, hogy hirtelen megjelenik valamilyen figura?

Ettől nem kell tartanotok, nálunk nincsen ijesztgetés, csak a feladványok megfejtése és a kijutás a lényeg. Viszont kipróbálhatod magad biztonságos keretek között a komfortzónádon kívül is, ami egy igazán izgalmas mókának ígérkezik.

Gyermekmegőrzésre van lehetőség?

Igen, az előtérben a Játékmesterrel követhetik a játék alakulását és megvárhatják a csapatot. Megnyugtató tud lenni, ha kamerán látják a gyerekek a szülőket és hallják a hangjukat. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy 10 év körüli gyerekek inkább bemennek, és részt vesznek a játékban.

Van kamera a szobában?

Igen, van. Így tudjuk nyomon követni, hogy a csapatotok éppen melyik irányba megy, és hogy jó irányba halad-e.

Lehetséges bankkártyával fizetni?

Nem, egyenlőre kizárólag készpénzzel lehet fizetni.

Milyen ruhában jöjjünk?

Azt ajánljuk, hogy kényelmes ruhában gyertek. Öltöny, kosztüm, kisestélyi otthon maradhat :)

Mi történik, ha elkésünk?

Lehetőleg ne késsetek, mert utánatok is következik csapat. Ha késtek pár percet az még belefér, de ha 15 percnél többet késtek, akkor meg kell beszélnünk egy új időpontot. Kérünk Benneteket, érkezzetek a játék előtt 10-15 perccel korábban. Ennél korábban nem szükséges, mert a pontos kezdésre úgy is várnotok kell. Addig vendégeink vagytok egy pohár vízre és lehetőség van mellékhelyiség igénybe vételére is.

Az esetleges késést légyszives jelezzétek a 06 96/209-461 közvetlen telefonszámon a játékmesternek! Köszönjük!

Mi történik, ha foglaltunk és mégsem tudunk eljönni?

Ez esetben kérjük, amint lehet, jelezzétek e-mailben vagy telefonon, hogy nem tudtok élni a lehetőséggel!