egy pillanat...

Csapatépítés

Mert egy óra játékot mindenki megérdemel!

Mindegy, hogy már évek óta együtt dolgoztok vagy egy friss munkahelyi csapatról van szó, egy óra logikai csapatjáték üde színfoltja lesz a dolgos hétköznapoknak.

A Szabadulós Pince kiváló helyszíne lehet egy kötetlen és szórakoztató játéknak, ahol megismerhetitek egymás új oldalát és jobban össze is kovácsolódhattok, hiszen a kijutás csak a közös munka eredményeként lehetséges.

Mégis miért jobb csapatépítő a Szabadulós Pince, mint pl. egy közös tekézés vagy sörözés?

Mert nálunk valóban össze kell dolgoznotok a cél elérése érdekében. A játék során csapatként kell együttműködnötök. Majd később át tudjátok beszélni, hogy mennyire volt sikeres a közös munka, ki milyen szerepben remekelt illetve, hogy mik a csapat fejlesztendő pontjai. Ennek feltárására kiváló lehetőség ez a játék!

Kérjetek ajánlatot most!

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu 

Megoldás lehet a munkahelyi problémákra is!

Ha nem sikerül a mindennapi feladatokat zökkenőmentesen ellátni, egyformán értékelni a kihívásokat, akkor bizony a csapat nem biztos, hogy egységesen reagál és dolgozik a meghatározott célokért. Elképzelhető, hogy egy kevésbé hatékony csapat minden tagja elsőrangú szakember, csupán csak a közös munka megy nehezebben számukra.

A Szabadulós Pincében lehetőség van biztonságos keretek között kipróbálni a munkatársakat a komfortzónájukon kívül is. A résztvevők hozzájárulásával rögzítjük a játékot és tapasztalt szakértők bevonásával kielemezzük a látottakat.

Ez alapján segíteni tudunk a különböző szerepek, és hozzáállás béli különbségek feltárásában, majd igény esetén közreműködünk a megoldáshoz vezető  javaslattételben, vagy az esetleges tematikus tréningek segítségével történő valódi csapatépítés megvalósításában.

Csapatépítés a pincében!

A Pince felszín alatti különleges hangulatában egyidejűleg az öt játéktéren összesen kb. 30 fő játszhat.

Erről a lehetőségről bővebb információt és árajánlatot telefonon vagy e-mailben tudunk adni a pontos létszám ismeretében.

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu