egy pillanat...

Csapatépítés

Mert egy óra játékot mindenki megérdemel!

Mindegy, hogy már évek óta együtt dolgoztok vagy egy friss munkahelyi csapatról van szó, egy óra logikai csapatjáték üde színfoltja lesz a dolgos hétköznapoknak.

A Szabadulós Pince kiváló helyszíne lehet egy kötetlen és szórakoztató játéknak, ahol megismerhetitek egymás új oldalát és jobban össze is kovácsolódhattok, hiszen a kijutás csak a közös munka eredményeként lehetséges.

Mégis miért jobb csapatépítő a Szabadulós Pince, mint pl. egy közös tekézés vagy sörözés?

Mert nálunk valóban össze kell dolgoznotok a cél elérése érdekében. A játék során csapatként kell együttműködnötök. Majd később át tudjátok beszélni, hogy mennyire volt sikeres a közös munka, ki milyen szerepben remekelt illetve, hogy mik a csapat fejlesztendő pontjai. Ennek feltárására kiváló lehetőség ez a játék!

Kérjetek ajánlatot most!

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu 

Megoldás lehet a munkahelyi problémákra is!

Ha nem sikerül a mindennapi feladatokat zökkenőmentesen ellátni, egyformán értékelni a kihívásokat, akkor bizony a csapat nem biztos, hogy egységesen reagál és dolgozik a meghatározott célokért. Elképzelhető, hogy egy kevésbé hatékony csapat minden tagja elsőrangú szakember, csupán csak a közös munka megy nehezebben számukra.

A Szabadulós Pincében lehetőség van biztonságos keretek között kipróbálni a munkatársakat a komfortzónájukon kívül is. A résztvevők hozzájárulásával rögzítjük a játékot és tapasztalt szakértők bevonásával kielemezzük a látottakat.

Ez alapján segíteni tudunk a különböző szerepek, és hozzáállás béli különbségek feltárásában, majd igény esetén közreműködünk a megoldáshoz vezető  javaslattételben, vagy az esetleges tematikus tréningek segítségével történő valódi csapatépítés megvalósításában.

Csapatépítés a pincében!

A Pince felszín alatti különleges hangulatában egyidejűleg a négy játéktéren összesen kb. 24 fő játszhat.

Erről a lehetőségről bővebb információt telefonon vagy e-mailben tudunk adni a pontos létszám ismeretében.

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu 

 

CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉK A MUNKATÁRSAKNAK, ÉRTÉKES TAPASZTALAT A VEZETŐNEK

Szeretné megtudni, hogy munkatársai

  • mennyire képesek csapatban dolgozni?
  • ki a vezető és ki inkább a követő személyiség?
  • hogyan viselkednek egy nem szokványos feladat megoldása közben?

Szervezzen csapatépítő játékot nekik, mi pedig emberismereti szakértővel elemezzük ki a látottakat!

A Szabadulós Pincében akár egy óra elemzett játékkal többet tudhat meg munkatársairól, mint több év közös munka alatt!

Hogyan csináljuk?

  • A munkatársakat egy kamerákkal felszerelt szobába zárjuk, ahonnan 1 órájuk van kijutni. A sikerhez összedolgozva kell használniuk a logikájukat és találékonyságukat.
  • A játékot a játékmesteren kívül egy HR-es, emberismereti szakember is figyeli, aki „olvas” a résztvevők viselkedéséből. *
  • A 60 perc leteltével egy vezetett beszélgetés keretein belül a munkatársak megoszthatják élményeiket, tapasztalataikat, közben igény szerint egy kis pogácsával, pizzával vendégeljük meg őket.
  • A felvett videóanyag szakmai értékelésre kerül, és készül belőle egy összefoglaló a legjobb pillanatokkal. Ennek prezentálására egy későbbi alkalommal kerül sor, ami egy újabb remek alkalmat teremt a munkatársak csapatépítő összejövetelére.
  • Igény esetén kérhet írásos értékelést a csapatról és az egyes kollégákról külön-külön is.

Egyedülálló szolgáltatásunk segít Önnek a munkatársakkal kapcsolatos fontos döntések meghozatalában, egy újfajta lehetőséget kínál, hogy alaposabban megismerhesse kollégái valódi személyiségét!

Éljen Ön is a lehetőséggel! Kérjen bővebb tájékoztatást elemző játékunkról a csapatepito@szabadulospince.hu e-mail címen!

 

*Az elemzéseket Soóky Andrea HR és mentálhigiénés szakgrafológus, szaktanácsadó, tréner, több ön- és emberismereti szakkönyv szerzője végzi.