egy pillanat...

RoboBox

RoboBox

Nyisd ki a ládát és rakd össze a világ legfontosabb tudását rejtő robotot.

Daisy a 19. század legbriliánsabb tudósa és feltalálója volt. Mikor rájött, hogy tudását nem tudja senkinek sem átadni, épített egy robotot, akinek a neve Gregg lett. Daisy minden tudását beprogramozta a páratlan robotba, és miután ezzel végzett, világ körüli útra küldte, hogy még többet tanulhasson a nagyvilágban arról, hogy mit is jelent embernek lenni.

Gregg képeslapokat küldött a világ minden tájáról, de egyszer csak nem érkezett több küldemény, és Greggnek nyoma veszett.

A postás csomagot hozott neked - mint Daisy örökösének -, mely csomag egy dobozt rejt. A dobozon egy levelet találsz Greggtől.

Azt kéri benne, hogy fejtsd meg a doboz nyitjához vezető feladványokat, és nyisd ki a ládát. A benne található alkatrészekből szereld őt ismét össze, mert az akkumulátora és a memóriája, benne az összes tudással, már csak egy óra hosszat áll rendelkezésre, aztán végleg eltűnik!

A játék nem klasszikus szabadulós játék, mert nem egy bezárt szobából kell kiszabadulni, hanem egy külön helyiség nyújt lehetőséget a játékra. Tehát az is bátran játszhatja, aki fél a zárt helyektől. ;)
Ajánljuk még a csapatokat kísérő szülőknek is, amíg a gyerekek saját korosztályukkal játsszanak bátran ki lehet próbálni a kreativitást akár egyedül, vagy a házastárssal, kísérő szülőtárssal! (Gyerek szülinapi programmal együtt nem játszható!)

Korcsoport: 10-14 éves kor között szülői/felnőtt felügyelettel vehető igénybe. A szülő/felnőtt kísérő az ügyféltérben tartózkodhat, vagy a játékban is részt vehet. A játék 14 éves kortól önállóan játszható.

Létszám: a játék 1-4 fő részvételével optimális. 

Ára: 2500,- Ft / fő

Játékidő: 60 perc