egy pillanat...

Nézd meg ajánlatainkat

MI A SZABADULÓS JÁTÉK?

A szabadulós játék célja, – ahogy a neve is utal rá – hogy a játékos csapat egy bizonyos tematika köré felépített pályáról - egyszerűbb és kicsit összetettebb feladatokat megoldva - kijusson. A sikeres szabaduláshoz szükségetek lesz a gyors észjárásra, kreatív ötletekre, találékonyságra, logikára, de legfőképpen a csapatmunkára. A játékok úgy állítottuk össze, hogy 60 perc alatt megoldható legyen, de az eredménytől függetlenül is élményt nyújtson minden játékosnak. 

A JÁTÉK MOTORJA A FLOW ÉLMÉNY, AMIT A WIKIPÉDIA AZ ALÁBBIAK SZERINT MAGYARÁZ:

"A Flow-élmény az elme működésének egy olyan állapota, melynek során az ember teljesen elmerül abban, amit éppen csinál, amitől energiával töltődik fel, abban teljesen részt vesz, teljesen átadja magát a folyamatnak, és ebben örömét leli. Az elmélet azt a jelenséget írja le, amelynek során az ember tér és időérzékét elveszítve egy számára örömet és kihívást jelentő tevékenységbe belefeledkezik és ez számára boldogságérzést okoz. A Flow-élmény egyik legbiztosabb jele, hogy spontán, akár kitörő örömöt érzünk, miközben egy adott feladatot megoldunk, de a Flow-t úgy is le szokták írni, mint egy egyszerű mély koncentrációt, amikor csak az adott feladatra koncentrálunk."

NÁLUNK NINCS RÉMISZTGETÉS, EZ NEM HORROR SZÍNHÁZ, VAGY ILYESMI!

A célunk, a nagy sikerű filmek illetve kalandjátékok valóságba történő átültetése, ahol a keresgélés, kutatás, csapatmunka és az izgalmas rejtvények megoldása a feladat, miközben az élmény és az izgalom szinte tapinthatóvá válik.

Játékostársaiddal eszközöket, tárgyakat, kulcsokat kell megtalálnotok, és azokat felhasználnotok, amivel az előttetek megjelenő logikai és ügyességi feladatokon át közelebb juthattok szabadulásotokhoz. Minden kis lépés közelebb visz a kijutáshoz, amire 60 percetek van.

FŰRÉSZ, MÚMIA, HÁLÓZAT, SZÖKÉS

Négy szabadulós játékunk a népszerű filmek díszletei között játszódik, hogy minél inkább beleélhesétek magatokat az eredeti történetbe, melynek most Ti vagytok a főszereplői. Nézd meg a játék leírásokat a főoldalon, illetve a játéktereken készített fotókat, hogy eldönthesd milyen sorrendben játszod végig a játékokat. Mert biztosan mindegyikre kíváncsi leszel, ha rákattansz!

 

A VAK SZEMTANÚ

Várjuk a legelszántabbanak egy egyedülálló, vak sötétben játszott krimi témájú játékkal. Ez biztosan egy életre szóló élmény lesz mindenkinek. Szó szerint vaksötétben játszotok majd, hogy minél inkább reprodukálhassuk a teljes látásvesztés élményét. A játék 90 perce alatt egy látássérült lesz segítségetekre, aki végig bent lesz veletek a helyiségben!

Bővebben a vak játék lehetőségéről

 

OSZTÁLYKIRÁNDULÁSOKRA

Nálatok milyen egy szokványos osztálykirándulás? Városnézés, múzeumok, fagyi, aztán szabad program? Eléggé sablonosan hangzik. Idén dobjátok fel valami igazán különlegessel! Gyertek el a Szabadulós Pincébe, és játszatok egyszerre 4 pályán összesen legfeljebb 25-en! Remek 60 perces szórakozás a hűs pincében, ahol egyszerre használhatjátok a logikátokat, a találékonyságotokat, mindezt egy csapatként összedolgozva. Ha többen vagytok, nem baj, két turnusban is tudunk fogadni Benneteket.

Bővebben a lehetőségekről!

 

ÉRZÉKENYÍTŐ PROGRAM NEM CSAK GYEREKEKNEK!

Főként iskolák számára készítettük tematikus érzékenyítő programunkat a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének segítségével. Időközben igény mutatkozott cégek, és más oktatási intézmények részéről is. Igyekszünk minden igényt kielégíteni.
A program max 30 fő egyidejű részvételével zajlik, kb. 90-110 perc aktívitás mellett.
Lehetőség van megismerkedni a vakok mindennapi kihívásaival, megismerni eszközeiket, praktikáikat, és nem utolsó sorban kipróbálni valós, "vak sötét" környezetben. Mindeközben nagyon sokat tanulhat minden résztvevő magáról, az érzékeléseiről, és az ezzel kapcsolatos gondolkodásáról.

Letölthető ismertető az iskolák számára itt.

Bővebben a programról


SZÜLETÉSNAPRA

Szülinapi bulit szervezel, és szeretnél valami egészen különlegessel előrukkolni? Kezdjétek nálunk az ünneplést, hogy egy felejthetetlen közös élménnyel induljon az este! A Szabadulós-Pince csapata egy üveg pezsgővel kedveskedik az ünnepeltnek. Foglalj időpontot és a megjegyzés rovatba írd bele, hogy szülinapos is van köztetek! Gyertek a Pincébe, és adjátok át magatokat az önfeledt szórakozásnak!

 

GYERMEK SZÜLETÉSNAPI PARTYRA!

Nem tudsz helyet biztosítani 10 meghívott gyerek számára? Nem szeretnél a szervezéssel foglalkozni? Nincsen kedved takarítani utánuk?
Szervezd meg nálunk gyermeked születésnapi meglepetés partyját, cserébe, a torta kivételével mindet elintézünk helyetted!

6 főig egy játéktér használatával, 10 főig két játéktér egyidejű használatával biztosítjuk a szórakozást a lurkóknak, aztán Tiétek a külön terem 1 órára, zenével, fényekkel és jó hangulattal. Rágcsát, italokat szintén biztosítunk számotokra, hogy ne kelljen cipelni semmit a tortán kívül.

Bővebben a szülinapi party lehetőségéről

 

LEGÉNY- ÉS LEÁNYBÚCSÚRA

Felejthetetlen legény- vagy leánybúcsút szeretnél szervezni? A Szabadulós Pince remek indulási hely lesz számotokra! Nálunk minden meghívott részt vehet a játékban és lehetőség van a pályán egyedi, ötletes meglepetések elrejtésére is. Egy jó hangulatú közös játék már az elején összekovácsolja a csapatot. Alapozzátok meg nálunk a buli hangulatát, hiszen egy óra izgalmas játéknál erre nincs is jobb lehetőség!

Bővebben a leánybúcsú programról

Bővebben a legénybúcsú programról