egy pillanat...

Zártkörű osztálykirándulás

Zártkörű osztálykirándulás

Zártkörű osztálykirándulás Győrben

OSZTÁLYKIRÁNDULÁST TERVEZTEK GYŐRBEN?

​Győr kihagyhatatlan nevezetességeinek megtekintése után egy kis kikapcsolódásként látogassatok el a Szabadulós-Pincébe, mely Győr legnagyobb ilyen típusú program helyszíne.

Alapvetően két fajta program lehetőséget biztosítunk nagyobb csoportok számára: szabadulós játékokat, valamint vak érzékenyítő programot.

 

SZABADULÓS JÁTÉKOK

Válasszatok négy alapjátékunk közül a létszámtól függően, vagy foglaljátok le mindegyik játékunkat, így teljesen zártkörű lesz az esemény.

A Fűrész, a Múmia és a Hálózat pályánk 6 főre van optimalizálva, míg a Szökés játékot 4 fő játszhatja kényelmesen. Így egyidejűleg kb. 22 fő játszhat egy turnusban. A játékterek alkalmasak viszont arra, hogy plusz 1-1 fővel meg lehessen növelni a játékos létszámot, így max. 25-en is részt tudtok venni a programon. Ennél nagyobb lérszám esetében két turnusban tudjuk lebonyolítani a játékokat. Így az egy órás játékidő további 30 perc visszarendezéssel és újabb 60 perc játékkal, mintegy 2,5-3 óra elfoglaltságot jelent. 

CSOPORTOS VAK ÉRZÉKENYÍTŐ PROGRAM

Amennyiben egy komoly, és máshol nem megtapasztalható élményre vállalkoznátok, akkor jelentkezzetek a vak érzékenyítő programunkra.

A program során 3x8 fős csoportokban lehetőség van megtapasztalni és "éles körülmények között" - teljes biztonságban kipróbálni a vakok életét és mindennapjait. Látássérült instruktor segítségével betekintést nyerhetünk a látássérültek praktikáiba és kreatív megoldásaikba, melyekkel a hétköznapi kihívásoknak felelnek meg.

A résztvevőknek lehetőségük lesz többek között a fehér bot kipróbálására szemkötő segítségével, megismerkedhetnek a sötétben történő tájékozódás és tevékenységek elvégzésének módjával. Kiróbálhatnak beszélő elektonikus eszközöket, megtanulhatnak tapogatni, hallás alapján érzékelni, egyéb érzékszerveiket használni.

Erre a programra a maximális létszám 3x10 fő. A program időtartama 90 perc, a telejes lebonyolításra 2 órát számoljatok.

(A programon való részvétellel mindannyian támogatjátok anyagilag is a Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületét!)

 

CSOPORTOS MOZGÁSSZERVI ÉRZÉKENYÍTŐ PROGRAM

Jelentkezhettek a vak érzékenyítő mintájára megalkotott mozgásszervi érzékenyítő programunkra is.

A program során 3x8 fős csoportokban lehetőség van megtapasztalni és "éles körülmények között" - teljes biztonságban kipróbálni a mozgássérültek hétköznapi életét és mindennapjait. Instruktoraink segítségével betekintést nyerhetünk a mozgásszervi problémákkal küzdők praktikáikba és kreatív megoldásaikba, melyekkel a hétköznapi kihívásoknak felelnek meg.

A résztvevőknek lehetőségük lesz többek között a kerekesszék kipróbálására mankós lépcsőzésre mobil "gipsszel". Kiróbálhatnak olyan helyzeteket, melyek a kéz és láb használatában akadályoztatottak nap, mint nap szembesülnek.

Erre a programra a maximális létszám 3x10 fő. A program időtartama 90 perc, a telejes lebonyolításra 2 órát számoljatok.

 

Díjainkról az ÁRAK menüpontban tájékozódhatsz. Igény esetén egyedi ajánlatot kalkulálunk a látszám és a pontos időpont ismeretében.

Letölthető pdf formátumú katalógus kiadványunk elérhető a linkre kattintva: Kiadvány letöltése!

Várjuk jelentkezéseteket az info@szabadulospince.hu címen, valamint a honlap kapcsolat oldalán írásban.