egy pillanat...

Zártkörű céges csapatépítő

CSAPATÉPÍTŐ ÖSSZEJÖVETEL

Mert egy óra játékot mindenki megérdemel!

Mindegy, hogy már évek óta együtt dolgoztok vagy egy friss munkahelyi csapatról van szó, egy óra logikai csapatjáték üde színfoltja lesz a dolgos hétköznapoknak.

A Szabadulós Pince kiváló helyszíne lehet egy kötetlen és szórakoztató játéknak, ahol megismerhetitek egymás új oldalát és jobban össze is kovácsolódhattok, hiszen a kijutás csak a közös munka eredményeként lehetséges.

Mégis miért jobb csapatépítő a Szabadulós Pince, mint pl. egy közös tekézés vagy sörözés?

Mert nálunk valóban össze kell dolgoznotok a cél elérése érdekében. A játék során csapatként kell együttműködnötök, majd később át tudjátok beszélni, hogy mennyire volt sikeres a közös munka, ki milyen szerepben remekelt illetve, hogy mik a csapat fejlesztendő pontjai.

Ennek feltárására kiváló lehetőség ez a játék!

Jelentkezzetek be most!

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu 

 

Megoldás lehet a munkahelyi problémákra is!

Ha nem sikerül a mindennapi feladatokat zökkenőmentesen ellátni, egyformán értékelni a kihívásokat, akkor bizony a csapat nem biztos, hogy egységesen reagál és dolgozik a meghatározott célokért. Elképzelhető, hogy egy kevésbé hatékony csapat minden tagja elsőrangú szakember, csupán csak a közös munka megy nehezebben számukra.

A Szabadulós Pincében lehetőség van biztonságos keretek között kipróbálni a munkatársakat a komfortzónájukon kívül is. A résztvevők hozzájárulásával rögzítjük a játékot és tapasztalt szakértők bevonásával kielemezzük a látottakat.

Ez alapján segíteni tudunk a különböző szerepek, és hozzáállás béli különbségek feltárásában, majd igény esetén közreműködünk a megoldáshoz vezető  javaslattételben, vagy az esetleges tematikus tréningek segítségével történő valódi csapatépítés megvalósításában.

Csapatépítés a pincében vagy akár kültéren!

A Pince felszín alatti különleges hangulatában egyidejűleg az öt játéktéren összesen maximum 30 fő játszhat. Ha ennél többen szeretnétek egyszerre kikapcsolódni, akkor két turnusban tudjuk vállalni a lebonyolítást. 60 perc játék után 30 perc visszapakolás, majd ismét 60 perc játék, azaz 2,5-3 óra elfoglaltságra kell számítani a lebonyolítás során.

Erről a lehetőségről bővebb információt és árajánlatot telefonon vagy e-mailben tudunk adni a pontos létszám ismeretében.

06 (30) 229 2777 | csapatepito@szabadulospince.hu