egy pillanat...

Legénybúcsú

Legénybúcsú

Egyedi, személyre szabott legénybúcsú

EGYEDI, SZEMÉLYRE SZABOTT LEGÉNYBÚCSÚ

Felejthetetlen programot szeretnél szervezni a legjobb barátodnak? A Szabadulós-Pince remek kiindulási hely lesz számotokra ezen a fontos napon!

Nálunk minden meghívott részt vehet a programban és lehetőség van a játékban egyedi, ötletes meglepetések elrejtésére is. Egy jó hangulatú közös játék már az elején összekovácsolja a csapatot, mely után egy kis kötetlen poharazgatásra is lehetőséget biztosítunk. Alapozzátok meg nálunk a buli hangulatát, hiszen egy óra izgalmas játéknál erre nincs is jobb lehetőség!

       

Némi információ a játékról: 

A vőlegény jelölt 3 segítőjével bilincsben kezdi a játékot a cellában, melynek ajtaján egy "etető nyílás" van. A kintről játszó csapattagok ezen keresztül tudják ki és be juttatni a játékhoz szükséges dolgokat. Bizonyos feladványok bent, a megoldásukhoz szükséges eszközök kint találhatóak, és fordítva. Így az együttműködés nélkül a kijutás LEHETETLEN! :)

A játék során egy házasságot megelőző hétköznapok egyszerű feladatait kell végig csinálni, mely a haverok segítsége nélkül nagyon nehéz. Főleg, hogy a buli után el kell tüntetni a melltartótak, magazinokat, sörös dobozokat, és meg kell fejteni, hogy mi is történt előző este.

Ezekhez a feladatokhoz fizikai erő nem, viszont kreativitás mindenképpen szükséges. A kinti csapat tagok kérhetnek segítséget a játékmestertől, aki folyamatosan jelen van az ügyféltérben, és szívesen segít :).

Ahhoz, hogy a játék valóban személyre szabott legyen, mindenképpen szükség van minimum az alábbi információkra, melyeket akár a jelentkezéskor is megírhattok az e-mailben:

- 1 db digitális fotó a menyasszonyról nyomtatható minőségben,

- a menyasszony születési dátumának hónapja, és napja,

- első randi helyszíne (település neve)

- tervezett gyerekek neve, fiú és lánynév is kell! (Ha nincsenek eldöntött nevek, akkor a legutálatosabb nevek is jók, amiket biztosan nem adnának a gyerekeknek.)

Az egy órás zártkörű program ára 19.000,- Ft, melyet a helyszínen, készpénzben rendezhetsz.

 FONTOS: alkoholos állapotban a játékban nem vehetsz részt, így kérjük a szervezőket, hogy a programunkat tegyék a jeles nap elejére!

Amennyiben a foglalási rendszerben található időpontoktól eltérő elképzelésed van, akkor keress bennünket telefonon vagy e-mailen. 

06 (30) 229 2777 | info@szabadulospince.hu