egy pillanat...

Gyerek szülinap

Gyerek szülinap

Felejthetetlen szülinap szabadulós játékkal ünnepelve!

Mi levesszük a szülinapi party szervezés terhét a válladról. Sőt, még a rendrakást, és a takarítást is elvégezzük helyetted!

Vállaljuk a gyerekek számára a születésnap felejthetetlenné tételét egy izgalmas játékkal, és egy remek kis köszöntéssel közvetlenül a játékot követően.

Maximum létszám: 10 fő. Minimum életkor: 10 év

Elfoglaltság időtartama: 2 óra (1 óra játék, 1 óra köszöntés és party a különteremben)

Időpontok: keress e-mailen az info@szabadulospince.hu címen, vagy telefonon a 06 (30) 2292-777 telefonszámon.

Csomag tartalma:

 • Szülinapi meghívó biztosítása a résztvevők számában
 • 1 órás szabadulós játék minden meghívott részvételével *.
 • Korlátlan ital fogyasztás (3 különböző ízű üdítő, ásványvíz)
 • Ropogtatni való (ropi, perec, stb.)
 • Zene szolgáltatás (szülinapi köszöntő dalok)
 • Szülinapi dekoráció, fények és külön terem a partyhoz
 • 1 db kölyökpezsgő a cég ajándéka!

 

*Amennyiben a csapat max 6-7 főből áll, úgy a Harry Potter, vagy a Múmia játékot ajánljuk. 10 fős meghívotti létszám esetében egy 6 fős (Harry Potter, Múmia) és egy 4 fős (Szökés) játéktér igénybe vételével oldható meg a két csapat egyidejű játéka. De természetesen bármely alapjátékunk igénybe vehető tetszőleges kombinációban.

 

A csomag nem tartalmazza a szülinapi tortát, valamint nem tartalmaz animációt sem! Kérjük, hogy a szülők legyenek jelen a rendezvény ideje alatt, mert lehet, hogy a gyerekek szülői segítséget kérnek a játékhoz, illetve a különterem használatának ideje alatt is szükség lehet a gyerekek fegyelmezésére.
A felügyelet nélkül hagyott gyerekek által okozott károkárt a szülő tartozik felelősséggel! 

A party során a terítéshez egyszer használatos tányért, poharat és villát használunk, mely biológiailag lebomló PLA anyagból készült!

A csomag ára 6 főig: 25.000 Ft/csoport

A csomag ára 10 főig: 29.000 Ft/csoport

 

Figyelem! Születésnapi programunk e-mailben történő igénylése nem az ügyfél általi játék befoglalással történik, hanem az adminisztrátorunk általi befoglalással és visszaigazolással!

Megrendelés menete:

 • Kérjük az időpontot mielőbb, de legalább 1 héttel az esemény előtt foglald le.
 • Az időpont és a részletek egyeztetése történhet telefonon a 06 30/2292-777 számon, vagy az info@szabadulospince.hu címen, de a megrendelés minden esetben írásban kell, hogy megtörténjen. A megrendeléskor a megrendelő bizonyos adataira szükségünk van, de ezeket bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk tovább. Ezek a megrendelő neve, lakcíme, telefonszáma.
 • Az írásos megrendelés (foglalás) után, személyesen van lehetőség az 5000,- Ft előleg fizetésére, melyet követően átadjuk az igényelt számú meghívókat, és megbeszéljük a részleteket.
 • A fizetés csak készpénzzel lehetséges a helyszínen. Címünk: 9021 Győr, Szabadsajtó utca 24.