egy pillanat...

A vak szemtanú

A vak szemtanú

A VAK SZEMTANÚ - Krimi - 90 perc tömény izgalom vaksötétben!

Egy vak „szemtanúja” van az ismeretlen helyen történt gyilkosságnak, aki az információkat és a bizonyítékokat meg akarja osztani a nyomozókkal. Nem mer vallomást tenni azonban, mert attól tart, hogy nem hinnének neki hiszen gyakorlatilag semmit nem látott. Ezért sajátos módot választott az információk rögzítésére.

Meg kell fejtenetek, hogy mikor történt a gyilkosság, hol történt, és mivel követték el! Mindhárom adatra szükségetek van, nektek nyomozóknak, akik semmi mást nem tudtok, csak azt, hogy van egy ismeretlen áldozat… 

A játék egyedülálló, mert "vaksötétben" játszódik. Tényleg semmilyen fény nem lesz a játék során. Veletek tart viszont egy látássérült kísérő, aki elkalauzol ebben az izgalmas világban, és segítségetekre lesz minden olyan kérdésben, mely felmerülhet a vakok és gyengénlátók mindennapi életét illetően.

A játék időtartama kb. 90 perc, de természetesen minden játékot végig játszunk, tehát ha lassabban boldogultok, akkor segítünk.

Kérjük a játék előtt maximum 15 perccel érkezzetek!

 

Korcsoport: 10-14 éves kor között szülői/felnőtt felügyelettel vehető igénybe. A szülő/felnőtt kísérő az ügyféltérben tartózkodhat, vagy a játékban is részt vehet. A játék 14 éves kortól önállóan játszható.

Létszám: a játék 2-6 fő részvételével optimális. 

Ára: 20.000,- Ft/csapat

Játékidő: 90 perc

Az időpont igényeket kérjük írásban jelezzétek részünkre az info@szabadulospince.hu címen. (Jelenleg a kedd 17:30, 18:30, 19:30 kezdés valamint szombat 11:00, 12:00, 13:00 kezdés melyekből választani lehet. )

Az egyeztetett időpontot csak előre utalás után tudjuk befoglalni. Igény esetén a proforma számlát és a bankszámla számot e-mailen küldjük el.

 "Mi nem ígérünk kevesebbet, mint hogy visszaadjuk a látásodat!"